اگر با شرایط و ضوابط جدید واتساپ موافقت نکنید چه بلایی بر سر اکانت شما می آید؟

شرایط و ضوابط جدید واتساپ موافقت نکنید چه بلایی بر سر اکانت شما می آید؟

در ماه ژانویه، واتساپ کاربران خود را مجبور به موافقت با شرایط و ضوابط جدید در مورد سیاست حفظ حریم خصوصی خود کرد که با واکنش شدید کاربران مواجه شد. این فرم به روزرسانی شده باعث شد که مردم فکر کنند فیس بوک محتوای گپ هایشان را ذخیره می کند، یا مواردی از این قبیل که خنده دار است زیرا این مورد برای واتس اپ درست نیست، اما در مورد پیام رسان فیس بوک به جا است ولی هیچوقت کاربران واکنشی در این خصوص درباره ی فیس بوک نشان ندادند.

 

پس از این شایعات و کوچ افراد به سمت پیام رسان هایی مانند تلگرام، که از امنیت بیشتری نسبت به WhatsApp برخوردار نیستند (ما در مورد دسترسی به محتوای پیام های شما صحبت می کنیم)، شرکت واتساپ که متعلق به فیس بوک است مجبور شد تا در آپدیت جدید شرایط اولیه را بازگرداند درحالیکه سیاست جدید در ابتدا قرار بود از 20 بهمن 99 اجرا شود.
ممکن است از خود بپرسید که اگر اردیبهشت ماه 1400 از راه برسد و شما با شرایط و ضوابط جدید موافقت نکنید چه اتفاقی می افتد؟ این شرکت در این باره فقط این توضیح را داد که اگر بعد از 25 اردیبهشت 1400 شرایط جدید را رد کنید، برای چند هفته، همچنان می توانید تماس و اعلان ها را دریافت کنید، اما نمی توانید پیام ها را بخوانید یا ارسال کنید.

 
اگر با شرایط جدید حریم خصوصی واتساپ موافقت نکنید چه اتفاقی می افتد؟
 

مشخص نیست که پس از آن چه اتفاقی می افتد، اما واتساپ سیاست جدیدی برای حذف حساب هایی دارد که تا 120 روز غیرفعال هستند. یا ممکن است در صورت عدم پذیرش ضوابظ جدید حریم خصوصی باز هم حساب کاربری شما حذف شود. بر خلاف تصور عمومی که فکر میکنند WhatsApp سالهاست که متادیتا را با فیس بوک به اشتراک می گذارد، واتساپ تنها داده های پرداخت و معامله را میفرستد تا به فیس بوک کمک کند تبلیغات شما از طریق سرویس های مختلف بهتر دیده شود. بنابراین قبل از اینکه دوباره استرس حریم خصوصی خود را بگیرید یک نفس عمیق بکشید یا اگر اینقدر از فیس بوک متنفر هستید، میتوانید استفاده از واتساپ را متوقف کنید.

 

منبع :
الهه الوندی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *