چگونه به صورت خودکار سابقه مکان یابی و جستجو گوگل را حذف کنیم؟

چگونه به صورت خودکار سابقه مکان یابی و جستجو گوگل را حذف کنیم؟

گوگل به شما اجازه می دهد به طور خودکار سابقه مکان یابی و فعالیت های خود در گوگل را حذف کنید.

گوگل به کاربران خود اجازه می‌دهد که بیشتر از قبل حریم خصوصی خود را داشته باشند. گوگل در روزهای گذشته، به عنوان غول موتورهای جستجو، یک ویژگی جدید برای حذف خودکار تاریخچه مکان، اپلیکیشن و وب ارائه کرده است. با استفاده از این ویژگی کاربران، داده هایی که توسط گوگل ذخیره می شود، می‌توانند هر سه ماه یا هیجده ماه به صورت دوره ای تنظیم کنند تا به طور خودکار حذف شوند.

 

✔ حذف خودکار سابقه جستجو گوگل، یک پیروزی کوچک در راه مبارزه با حفظ حریم خصوصی ✔

 

گوگل گزینه اجازه دادن دسترسی داده ها را تا زمانی که خودتان حذف نکرده اید نگه میدارد. شما همچنان میتوانید ردیابی فعالیت های خود در سرویس های گوگل را متوقف کنید. دسترسی به داده ها، علاوه بر کمک به تبلیغات برای گوگل، طبق اعلام این شرکت، این جستجوها در برنامه هایی مانند گوگل مپ فضای بهتری ایجاد کرده است. مانند روش قبلی کنترل و مدیریت حریم خصوصی، عملکرد اتوماتیک جدید را می‌توان در حساب گوگل خود فعال کرد. گوگل بیان کرده است این ویژگی در هفته های آتی فعال خواهد شد. به روزرسانی حریم خصوصی گوگل به این دلیل صورت گرفته است که شرکت های فناوری راه های دسترسی و استفاده از اطلاعات کاربران را گسترده کرده اند. شاید این امکان جدید گوگل دستاوردی کامل نباشد، با این حال کاربران باید این ویژگی را فعال کنند، این گام مثبتی در حفظ امنیت به حساب می آید.

 

چگونه دسترسی گوگل به اطلاعات و داده ها قطع کنید؟

  • ۱) وارد حساب گوگل خود شوید
  • ۲) روی اطلاعات شخصی کلیک کنید
  • ۳) بر روی کنترل فعالیت ها و برنامه ها ضربه بزنید
  • ۴) گزینه حذف خودکار را انتخاب کنید
  • ۵) مدت زمان فعالیت های وب خود را مشخص کنید
  • ۶) روی 3 ماه یا 18 ماه کلیک و آن را ذخیره کنید

 
چگونه به صورت خودکار سابقه مکان یابی و جستجو گوگل را حذف کنیم؟
 

منبع :
آکالند
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.